Početkom februara pojavile su se neke slike LG V60 ThinQ pametnog telefona koje su nam otkrile neke njegove specifikacije a sada je procurio i njegov prvi render

 

Na Internetu se pojavila slika ovog smartfona koja nam djeluje kao službeni render. Otkriva nam dosta detalja o tome kako će LG V60 ThinQ model da izgleda. Tako će sudeći prema ovoj slici LG V60 ThinQ smartfon doći sa izrezom u obliku kapljice na ekranu u koji će se smjestiti selfi kamera kao i kod V50S modela.

Osim toga na ovoj slici mogu se uočiti vrlo tanke ivice oko ekrana, dok je zvučnik iznad ekrana prilično širok te je moguće da će se koristiti i za surround zvuk.

Okvir LG V60 ThinQ pametnog telefona je u nekoj zlatnoj nijansi. Na njegovog lijevoj strani je smještena fizičke tipka za kontrolu zbuka i jedna dodatna tipka koja najvjerojatnije služi za Google Asistenta.

Dugme za pokretanje ili power dugme koje nije vidljivo na slici smješteno je na desnoj strani okvira.

Iako se na slici ne vidi zadnji dio uređaja, prethodne novosti koje su procurile sugerišu da će LG V60 ThinQ biti opremljen četverostrukom kamerom, četiri mikrofona i 3,5 mm priključkom za slušalice, što LG čini jednim od rijetkih proizvođača i dalje ga nude na vodećem uređaju (LG zaista voli dobar DAC).

Procurio je i da će telefon imati bateriju od 5.000mAh, što je više od baterije od 4.000mAh pronađene u prošlogodišnjem 5G-spremni LG V50 ThinQ.

Vjerovatno će kod ovog smartfona OS Android 10 pokretati Snapdragon 865 procesor i 8 GB RAM-a.

Na ekranu ovog pametnog telefona vidljiv je datum 24. februar što je trebao biti datum održavanja sada već otkazanog MWC-a na kojemu je LG V60 ThinQ smartfon prema nekim informacijama trebao biti predstavljen.

Prema posljednjim informacijama LG V60 ThinQ pametni telefon će biti predstavljen negdje tokom mjeseca marta.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.