Zavacki: „Prijetnje smrću programerima (zbog odlaganja Cyberpunk 2077) je apsolutno neprihvatljivo. Mi smo ljudi, baš kao i vi“

 

Cyberpunk 2077 je ponovo odložen, a reakcije fanova su, očekivano, negativne. Ipak, izgleda da su neki primili ovu vijest mnogo teže nego što bi trebalo pa su uputili prijetnje smrću programerima.

Andžej Zavacki, glavni dizajner iz studija CD Projekt Red, uputio je na Tviteru poruku svojim pratiocima, moleći sve koji su razočarani da ipak „smire strasti“, jer neka ponašanja, poput prijetnji smrću, prelaze granicu pristojne komunikacije.

„Razumijem da se osjećate bijesno, razočarano i želite da izrazite svoje mišljenje. Međutim, prijetnje smrću programerima je apsolutno neprihvatljivo. Mi smo ljudi, baš kao i vi“, napisao je Zavacki.

Fanovi su ljuti zbog toga što su nekoliko puta od studija dobili uvjerenje da neće biti odlaganja i da je sve privedeno kraju. Podsjetimo, izlazak dugo iščekivane video-igre Cyberpunk 2077 odložen je 21 dan.

Ukratko, novi datum izlaska glasi 10. decembar. Nije strašno, ali se zato razvojni tim morao da izvini fanovima, ovog puta više nego inače.

Dodali su da se trenutno bave s devet verzija igre, testiranjem i prilagođavanjem svega, pa iako su rekli da je „pozlaćena“ to ne znači da su na njoj prestali raditi. Naravno, to su opet napravili da bi isporučili najbolju moguću igru od prvog dana i planiraju da sve to vrijeme iskoriste kako bi bili sigurni da će se to i desiti.

Sve informacije o Cyberpunk 2077 možete pronaći na zvaničnim stranicama, a nedavni Night City Wire pozabavio se vozilima i stilom kojim odiše taj fiktivni futuristički grad.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.