Ubisoft polako sprovodi pripreme za najnoviji Forward događaj na kojem će otkriti novine vezane za gomilu već najavljenih naslova, a potencijalno ćemo dobiti i nove najave.

 

Dio tih priprema vezuje se za igru Immortals: Fenyx Rising, koja se donedavno zvala Gods & Monsters. Upravo za ovaj naslov Ubisoft nije uspio sačuvati sve važne detalje, pogotovu datum izlaska koji je planirao otkriti kroz par dana.

Datum izlaska je procurio putem Microsoft Store-a, koji je zapravo ove godine zaslužna za veliki broj procurilih informacija o video igrama.

Immortals - Fenyx Rising
Immortals – Fenyx Rising

Vratimo se na samu igru, procurile informacije otkrivaju da će se Immortals Fenyx Rising pojaviti do kraja ove godine, odnosno 3. decembra. Na Microsoft Store se taj datum vezuje samo za Xbox konzole, ali važi i za PC. Nije poznato da li će se istog datuma pojaviti i next-gen verzija, ako će je uopšte i biti.

Zajedno sa datumom izlaska procurio je i opis igre, kao i nekoliko fotografija, što donosi vrijedne informacije, pošto inicijalna najava za Immortals nije dala puno detalja.

Igra će navodno biti podijeljena na sedam regija u kojima će se protagonistkinja Fenyx susretati sa raznim bogovima i bićima iz mitologije antičke Grčke. Gejmplej će uključivati i letenje, kao i rješavanje zagonteki, slično stilu Breath of the Wild naslova.

Ubisoft Forward se održava 10. septembra, kada će ovi detalji biti potvrđeni.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.