MUP Republike Srbije od sada ima više od dvadeset Viber stikera koji su dostupni, a “S kim si bio”, “Ne mogu da se javim”, “Pratim te”, samo su neki od njih

 

Prvi zvanični Viber stikeri MUP-a Republike Srbije od danas se mogu besplatno preuzeti na ovoj globalnoj platformi za komunikaciju i razmjenu poruka, naveo je MUP na svom Instagram profilu

Instagram nalog Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije objavio je zanimljve stikere, koji su sada dostupni za Viber.

Viber stikeri MUP za popularnu globalnu platformu za komunikaciju i razmjenu poruka su zabavnog karaktera i besplatno se mogu preuzeti.

Pokrivene su različite teme, a neki od njih su „Čekam te u kolima“, „Stani kad te volim“, „Ne davi“, „S kim si bio“ i drugi.

MUP je nove stikere objavio na postu na zvaničnom Instagram nalogu, a post je za veoma kratko vrijeme prikupio dosta pažnje i pozitivnih komentara.

(MUP Srbije)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.