Nabavite pregršt kozmetike inspirisane priznatom PS4 igrom.

 

Novi crossover događaj sada se nalazi u PS4 verziji BattleUrtsa PlayerUnknown-a. Razvojni partner PUBG Corp. udružio se sa Guerrilla Games, studiom iza Horizon Zero Dawn, kako bi dodao asortiman Horizon-inspirisanih odijela i kožnih oružja za ovaj BattleRoyale naslov, ali imate samo nekoliko sedmica da ih dobijete.

Ukupno četiri Horizon-inspirisane kozmetike sada su dostupne za otključavanje: Eclipse Top, Eclipse Mask, Eclipse Kar98k i tavom s grbom Horizon Zero Dawn. Svaka stavka se može dobiti samo na određeni način, koji je prikazan na slici ispod:

Kako dobiti nove iteme u PUBG na PS4
Kako dobiti nove iteme u PUBG na PS4

Eclipse Top – Prijavite se u PUBG
Eclipse Mask – Igrajte 10 igara tokom perioda događaja
Eclipse Kar98k – Kupovina u trgovini u igri (8.000 BP)
Horizon Zero Dawn Pan – Ubij 10 igrača sa samostrelom

Horizon crossover elementi će biti dostupni samo do 5. aprila, a slično kao i prethodna Uncharted i Last of Us kozmetika, oni su ekskluzivni za PS4 verziju. Dodatne detalje o crossover događaju možete pročitati na zvaničnoj PUBG web stranici.

PUBG svakako nije stranac za ovakve vrste saradnje. Pored gore spomenutih stavki Uncharted i Last of Us, mobilna verzija igre je nedavno predstavila Resident Evil 2-tematski crossover događaj, a PUBG Corp. je prethodno dodao Suicide Squad – tematske skinove u igru.

Kao dodatak Horizon crossover proizvodima, PUBG Corp je predstavio novu verziju sadržaja za igru ​​na konzolama, donoseći novo Bizon oružje, Canted Sight, podešavanje mjesečine za Vikendi i još mnogo toga. Ovde možete pročitati sve napomene.

Izvor: Gamespot