Da je kompaniji Samsung Galaxy Z Flip 3 toliko važan govori i to da su za njega dizajnirali posebne farmerke koje nose ime “Z Flip Pocket Denim”

 

Samsung zaista misli da će preklopni telefoni da budu budućnost, pa su dizajnirali i farmerke za svoj Galaxy Z Flip 3, a po cijeni se može donijeti zaključak da je za samo odabrane korisnike

Kompaniji Samsung prodaja ove najsvježije generacije preklopnih telefona koju čine Galaxy Z Flip 3 i Galaxy Z Fold 3 ide veoma dobro.

Galaxy Z Flip3

U odnosu na Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 je onaj kojeg će da odabere većina jer je kompaktniji, manji, lakši i u krajnjem slučaju jeftiniji.

Ne treba da se zanemari ni nostalgija koju izazivaju ovi preklopni telefoni. Mnogi se sjećaju da su početkom milenijuma javljali se na pozive rasklapanjem i prekidali preklapanjem sa tadašnjim Motorolama i Samsung uređajima.

Da je Samsungu Galaxy Z Flip 3 toliko važan govori i to da su za njega dizajnirali posebne farmerke koje nose ime “Z Flip Pocket Denim”.

Na jednoj od nogavica imaju poseban džep, skrojen po mjeri ovog telefona, a poviše i Z logo.

 

Limitirana edicija od 450 komada

 

Proizvedena je, bar za sad, samo limitirana edicija od 450 komada i prodavaće se na australijskom tržištu po cijeni od 1499 dolara.

Da li će imati budućnost ove farmerke u Australiji ili na drugim tržištima, poput našeg regiona, teško je zaključiti. Prije bi ovo mogao biti samo još jedan novi marketinški trik, koji bi trebalo da još više pogura, ionako već odličnu, prodaju Galaxy Z Flip3 telefona.

Podsjetimo se da dimenzije Galaxy Z Flip 3 telefon u sklopljenom stanju iznose 72,2 x 86,4 x 15,9 mm, a u rasklopljenom 72,2 x 166 x 6,9 mm. Masa uređaja iznosi samo 183 grama.

U ponudi će biti čak sedam boja kućišta: Cream, Greeen, Lavander, Phantom black, gray, White i Pink. Cijena za njegovu početnu verziju biće oko 1026 evra.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.