Samsungov Galaxy S22 Ultra je najnoviji uređaj koji je dobio tretman JerryRigEverything sa oštricom i upaljačem.

Nakon što primijeti da uređaj nema fabrički instaliran zaštitnik ekrana, YouTube domaćin nastavlja sa testiranjem ogrebotina. Iako je Samsung reklamirao S22 Ultra Gorilla Glass Victus+, uređaj počinje da pokazuje ogrebotine na Mohsovom nivou tvrdoće 6 sa dubljim ogrebotinama na nivou 7.

Cijeli okvir je napravljen od metala i lako se grebe skalpelom. Napominje se da su dugmad i kraj S Pen-a takođe napravljeni od metala.

S Pen ne propušta tretman JerryRigEverything, tako da se prepolovi da bi se razrezao i pregledao unutrašnjost. Njegova konstrukcija je poput prethodnih verzija S Pen-a, sa vodootpornom konstrukcijom i kondenzatorom umjesto baterije koji se može puniti za Bluetooth funkcije S Pen-a.

Skalpel ne ostavlja trag na poleđini Phantom Black mat zadnjeg poklopca S22 Ultra. Objektivi kamere su napravljeni od izdržljivog stakla, a zaštitni prstenovi oko kamera su napravljeni od nečega što izgleda kao anodizirani metal na kome ostaju tragovi skalpela.

Nakon što je svojim upaljačem malo uništio nekoliko piksela ekrana, YouTuber potvrđuje da će ultrazvučni čitač otiska prsta i dalje funkcionisati nakon što se područje detekcije izgrebe.

Konačno, uređaj ne pokazuje znake izvijanja ili savijanja pod jakim pritiskom jakih ruku domaćina. Galaxy S22 Ultra s velikim uspjehom preživljava test izdržljivosti voditelja. Ako se sećate, OnePlus 10 Pro je pretrpio katastrofalni strukturalni kvar tokom istog testa savijanja.

U nastavku pogledajte video:

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.