Prije nekoliko dana, Samsung je poslao One UI 4.1 ažuriranje za Galaxy S20 FE 5G, a danas je na redu 4G verzija da dobije potpuno istu poslasticu.

Ovo se sada primjenjuje u više regija za Exynos i Snapdragon 4G verzije. Međutim, S20 FE 4G nije sam! One UI 4.1 ažuriranje je također stiglo i do Galaxy A71 5G, koji na taj način u potpunosti preskače One UI 4.0, a prebačen je direktno na One UI 4.1, što znači da je ovo njegov prvi apdejt za Android 12. A71 5G jedinice koje se prodaju u UAE i Koreji prve su koje su dobile One UI 4.1, zajedno sa nivoom sigurnosne zakrpe iz marta 2022.

Konačno, Galaxy A52s 5G dobija One UI 4.1 u Evropi i Koreji, a uskoro će ga sigurno slijediti još regija. A52s 5G ažuriranje One UI 4.0 bilo je u neredu, uvelo je mnoge greške i probleme, a nadamo se da će ovaj apdejt na One UI 4.1 popraviti sve to. Donosi barem sigurnosna ažuriranja za mart 2022.

Za sva ova izdanja, imajte na umu da se ažuriranje obično odvija u fazama, tako da može proći nekoliko dana (ako ne i sedmica) prije nego što sve jedinice u divljini dobiju to obavještenje. Ako ste nestrpljivi i posjedujete neki od ovih telefona, uvijek možete ručno provjeriti tako što ćete otići na Postavke > Ažuriranje softvera.

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.