Najnovije Xbox ažuriranje za septembar donosi neke fine stvari. Microsoft je upravo rekao šta dolazi, a izgleda da je ovo velika stvar.

Kao prvo, sada možete prenositi svoju Xbox igru direktno svojim prijateljima na Discord-u — kada povežete svoje Discord i Xbox naloge, proces bi trebao biti lak; Samo pritisnite dugme „Stream Your Game“ i spremni ste. Ovo je odlična stvar za one koji uživaju u društvenim igrama.

Govoreći o društvenim mrežama, sada možete zatražiti da se pridružite svojim prijateljima na Xboxu. Ako su za to, mogu vam poslati pozivnicu da se pridružite njihovoj zabavi, igri ili ćaskanju – na kraju krajeva, sve je u zajedničkoj igri!

Za ljude koji su upućeni u tehnologiju, postoji nešto što se zove Variable Refresh Rate (VRR); Ovo čini da TV ili monitor prilagođavaju svoju brzinu osvježavanja na osnovu onoga što se dešava na ekranu, što znači lakše iskustvo igranja i mogućnost kontrole kada se pokrene iz menija TV & Display Options:

Microsoft takođe daje malo ljubavi prema nagradama. Dodali su karticu „Moje nagrade / My Rewards“ kada pritisnete dugme Xbox, tako da možete brzo skočiti na stranicu iskoristi nagrade.

I očigledno, nisu zaboravili male stvari jer sada ne samo da ćete dobijati obavještenja kada je nešto na vašoj listi želja na rasprodaji, već imate i bolji sistem za izvještavanje o glasovnom razgovoru i lakše uparivanje svih vaših dodataka.

Iako još uvijek nemamo tačan datum izlaska apdejta, Microsoft kaže da je ažuriranje uskoro na putu.