Za njegov bicikl se može s pravom reći da je najluđi na svijetu, jer je još bizarniji od prethodnih, jer djeluje potpuno nestvarno, a radi, iako na prvi pogled izgleda kao nemoguć

 

Čuveni ukrajinski jutjuber Sergej „The Q“ Gordjejev je kreirao najluđi bicikl na svijetu, novi projekat koji je među najluđima u njegovoj „uradi sam“ kolekciji. Zbog svih ti ideja ima više od 13 miliona pretplatnika na svom kanalu.

Glavna ideja mu je bila da najluđi bicikl na svijetu ima dvije polovine točka umjesto jednog zadnjeg točka, ali bi i dalje mogao da se vozi kao pravi.

Nije to bio prvi put da je „The Q“ napravio ludi bicikl, pa smo na njegovoj YouTube stranici već mogli da vidimo bicikle bez krakova, lanaca i cijevi, a posebno nam je privukao pažnju biciklom za vožnju po ledu na koji je stavio kružni testere umjesto točkova.

bicikl sa kružnim testerama

Njegov najnoviji bicikl je još bizarniji od prethodnih, jer djeluje potpuno nestvarno, a najluđe je što radi, iako na prvi pogled izgleda kao nemoguć bicikl.

„The Q“ kaže da nije imao problema da testeriše točkove i poveže ih lancem, ali pravi izazov je bila matematika. Morao je precizno da izračuna kako se kretanje jedne polovine točka pri okretanju pedala nastavlja na kretanje druge polovine. A sve sa jednim ciljem – da se najluđi bicikl na svijetu može zaista voziti bez ikakvih problema, kao što možete da vidite u dole videu.

Biciklom se može u potpunosti upravljati, mada kada izađete sa ivičnjaka, sada ćete morati da „bubate“ 3 puta umesto dva puta na putu.

Rekli bismo da je „The Q“ nadmašio sve što je do sada uradio ovim projektom, pa se nadamo da ćemo vidjeti još mnogo njegovih sumanutih projekata.

(PC Chip)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.