Funkcija Clear Mode će korisnicima TikTok društvene mreže da olakša dijeljenje skrinšotova svojih omiljenih video klipova

 

TikTok testira novu funkciju Clear Mode koja korisnicima omogućava da skroluju kroz sadržaj u aplikaciji, a sve bez elemenata interfejsa kao što su korisnička imena, natpisi i informacije o zvuku, koji pretrpavaju ekran.

Ova funkcija je prvi put primjećena prošle nedelje, od strane Mata Navare, a potom je potvrđeno da je TikTok i zvanično testira.

TikTok nije objavio kada svi korisnici mogu da očekuju da Clear Mode može da bude dostupan. Moguće je da kompanija odluči i da ne implementira funkciju, a sve će zavisiti od povratnih informacija korisnika.

Oni koji imaju sreću da se nađu fazi testiranja, mogu da pristupe novoj funkciji dugim pritiskom na video i pritiskom na odgovarajuću opciju.

Očekuje se da, ukoliko bude implementirana, funkcija olakša rad kreatorima jer više neće imati potrebu da dodatno ubacuju video klipove koje ljudi žele da skrinšotuju.

(Engadget)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.