Od autora sjajne narativne avanture Oxenfree, studija Night School, konačno nam stiže u oktobru ove godine igra pod nazivom Afterparty.

Na izlazak igre Afterparty sa nestrpljenjem čekamo još od inicijalne najave, a studio Night School je sada i konačno otkrio kada će se ona pojaviti.

Čemu toliko uzbuđenje? Prosto je, ovo je nova igra studija koji nam je donio odličnu narativnu avanturu Oxenfree, a druga primamljiva stvar je to što ćemo se napijati zajedno sa đavolom.

Pomenuta grafička novela-avantura Oxenfree, je izašla pre skoro dvije i po godine, januara 2016, tako da smo na novi naslov ovog studija čekali solidno dugo. Već na prvi pogled jasno je da Afterparty prati isti vizuelni i narativni stil kao i Oxenfree.

Igra Afterparty je prije svega priča o prijateljstvu dva lika, zvana Milo i Lola, i ona otkriva sve dobre i loše strane koje to prijateljstvo nosi, a igrači će svojim odlukama uticati na o kako će se ono na kraju završiti. To znači da igrači imaju prilike i da više puta prelaze Afterparty kako bi isprobali više opcija u dijalogu i videli nešto što su prvobitno propustili.

Pоgledajte još: Team Secret predstavio prvo esports craft pivo – AFK

Vizuelni dizajn igre je fenomenalan i na svakom koraku se vide sitni komični detalji koji na “šaljiv” način prikazuju patnje nesrećnika koji su završili u paklu, ali i samu društvenu hijerarhiju đavola, koji su prikazani kao svakodnevne osobe sa specifičnim poslovima u “firmi” zvanoj pakao.

Developeri obećavaju da će igra Afterparty donijeti i gomulu zanimljvih likova koji obitavaju po bircuzima i sa kojima možete razgovarati.

Ovaj naslov ima dosta potencijala i možemo ga ziagrati uskoro, već od 29. oktobra na PC, PS4 i Xbox One platformama.

(play.co.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.