Nakon nekoliko mjeseci testiranja, korisnici sada konačno imaju pristup velikom 1Password ažuriranju i na svojim mobilnim uređajima.

Kompanija je objavila 1Password 8 za Android i iOS, a mnoge od funkcija koje su dostupne za desktop verziju platforme omogućene su i na mobilnim uređajima.

Za početak, tu je novi početni ekran koji omogućava brži, prilagođeni pristup često korišćenim lozinkama. Tu je i novo polje za navigaciju, koje pomaže u pronalaženju informacija o svakom nalogu koji koristite.

Ažurirani 1Password se sada bolje nosi sa situacijama kada je u pitanju period tokom kojeg je probijanje podataka sve češće. Watchtower dashboard je sada na mobilnim uređajima i nudi upozorenja kada se desi probijanje koje kompromituje korisnikovo logovanje.

Alatka takođe pomaže da nasumično generišete odgovore na bezbjednosna pitanja i ohrabruje korisnika da pojača svoje kredencijale za logovanje preko kreiranja ukupnog bezbjednosnog rezultata.

Naprednije lozinke, dvofaktorska verifikacija i druge promjene mogu da poboljšaju korisnikov rejting.

(B92)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.