Da bi dobili svoj beta kod, sve što zainteresovani trebaju da naprave je praćenje prvenstva Call of Duty Leaguea koje će se putem striminga prenositi ove nedjelje

 

Activision je zvanično najavio novi Call of Duty dugog imena. Kao i u svakom CoD-u u posljednijh par godina, Black Ops Cold War imaće beta testiranje koje će biti otvoreno javnosti. Ako prednaručite igru imate još par dana za igru prije svih ostalih. Kako bi promovisao novi nastavak popularne pucačke igre, Activision je ovog vikenda odlučio da podijeli 10.000 beta ključeva.

Call of Duty League će ovog vikenda održati prvo prvenstvo. 30. avgusta u 22.00 po našem vremenu. Izdavač će gledaocima početi da dijeli ključeve za rani pristup beta testiranju. Jedini uslov je da prenos gledaju putem Activisionove službene stranice. Za razliku od datuma i sata dijeljenja beta kodova, Activision nije dao nikakve informacije o samom početku bete.

Ako želite ugrabite kod, trebaćete se prijaviti na svoj Activision profil i povezati ga sa službenom stranicom Call of Duty Leaguea ili putem companion aplikacije. Nakon toga morate da izaberete platformu na kojoj se želite igrati – PC, PS4 ili Xbox One.

Activision pored kodova za novi CoD nudi mogućost osvajanja koda za CDL Champs 2020 Pack. Moguće je osvojiti i hrpa kozmetičkih predmeta uključujući par oružja i virtuelne grafite. Ako u strimu provedete 30 minuta ili duže, automatski ćete da osvojite kod za virtuelni nož kojeg možete da koristite u Modern Warfare-u ili Warzone-u.

(The Verge)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.