Adobe nigdje nije objavio da nudi ovu opciju, međutim, u nastavku teksta pročitajte kako da dođete besplatno do svojih dva mjeseca Creative Cloud usluge.

S obzirom da sve više ljudi počinje raditi i učiti se od kuće, to znači da su usluge u oblaku postale važnije nego ikad jer omogućava studentima i radnicima da zajedno rade na daljinu i zajedno sinkroniziraju svoje datoteke, kao i da im mogu pristupiti s bilo kog mjesta, poput njihovih kućnih računara.

Adobe-ov Creative Cloud jedan je od tih servisa i čini se da kompanija sada daje svim svojim pretplatnicima dva mjeseca besplatno. Za korisnike će biti potreban Creative Cloud račun i pretplata za početak, tako da ćete u osnovi besplatno pretplatu produžiti za dodatnih dva mjeseca.

Međutim, iz nekog razloga Adobe nije pokazao kako ima ovu opciju. Umjesto toga, čini se da je kompanija sakrila ponudu i moraćete proći kroz neke korake kako biste je zatražili. Prije svega, morate se prijaviti na svoj Creative Cloud nalog. Drugo, nakon što ste se prijavili, idite na odjeljak Upravljanje planom (Manage Plan) i zatražite da otkažete svoj plan.

Međutim, ne brinite, zapravo ne otkazujete svoj plan. Odaberite opciju koja kaže „Previše skupo“ i nastavite i dalje, nakon čega će vas Adobe uputiti na stranicu s ponudama da vas uvjeri da ostanete. Ovdje biste trebali pronaći opciju za besplatno dvomjesečno korišćenje Adobe Creative Cloud usluge.

(Ubergizmo)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.