„The Lord of the Rings: The Rings of Power“ – dugačko zar ne?

 

Amazonova serija Gospodar prstenova trebalo bi da debituje na Prime Video u septembru, što bi moglo biti dovoljno daleko da se naviknete na glomazan naslov. Kompanija je u kratkom videu otkrila puni naziv serije – Gospodar prstenova: Prstenovi moći – „The Lord of the Rings: The Rings of Power“.

“Ovo je naslov za koji zamišljamo da bi mogao živjeti na sadržaju knjige pored J.R.R. Tolkienovi drugi klasici”, rekli su u saopštenju voditelji emisije J.D. Payne i Patrick McKay. “Prstenovi moći objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Srednjezemlja: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Númenoru i posljednjem savezu vilenjaka i ljudi. Do sada je publika na ekranu videla samo priču o Jednom prstenu – ali pre nego što je postojao jedan, bilo ih je mnogo… i mi smo uzbuđeni što možemo da podelimo epsku priču o svima njima.”

Video prikazuje ono što izgleda kao nekoliko dolina sa tankom maglom prije nego što vidimo šta se zapravo događa. Rastopljeni metal ispunjava žljebove prije nego što se ohladi vodom. Kamera zatim zumira kako bi otkrila naziv emisije. Video je snimljen korišćenjem praktičnih efekata umesto CGI.

Tizer ne sadrži nikakve likove niti daje detalje radnje. Ima dosta vremena za to u budućim trejlerima. Međutim, naracija naglašava činjenicu da će se serija još jednom fokusirati na 20 prstenova u srcu LOTR sage – samo u slučaju da naslov nije učinio dovoljno.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.