Kompanija Apple je toliko stroga da ne dozvoljava korišćenje svojih telefona od strane negativaca u filmovima

 

Kako tvrdi Rajan Džonson, režiser filma „Star Wars: The Last Jedi“, kompanija Apple jako je rigorozna po pitanju toga kako se njihovi proizvodi koriste u filmovima.

U Velikoj Britaniji je plasiranje proizvoda deo iskustva gledalaca od 2011. godine, dok je u SAD to slučaj i mnogo duže.

Govoreći o svom najnovijem filmu Knives Out, Džonson je rekao: „Apple, oni vam dozvoljavaju da koristite iPhone uređaje u filmovima. Ali, i to je veoma važno, loši momci ne mogu da koriste iPhone pred kamerom“

„Svaki reditelj koji hoće da sakrije ko je negativac u njegovom filmu, sada hoće da me ubije“, našalio se Džonson.

Apple nije jedina kompanija koja traži pozitivan publicitet u filmovima. Međutim, oni imaju posebno stroga pravila kada su takve stvari u pitanju.

Kompanija koja se bavi ovakvim istraživanjima Concave je rekla kako je Apple bio najplaćeniji brend u filmovima 2018. godine. Oni su zaključili da se Apple proizvodi pojavljuju u skoro svakoj TV seriji, na ovaj ili onaj način, piše Sky news.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.