ASUS je predstavio Marshmallow KW100 tastaturu sa makazastim prekidačem, elegantnu i kompaktnu tastaturu sa mehanizmom makazastog prekidača. Ova bežična tastatura, dostupna u dvije boje – Green Tea Latte i Oat Milk (Latte zeleni čaj i boja ovsenog mlijeka), dizajnirana je da savršeno nadopunjuje najnovije laptope i tablete.

ASUS Marshmallow tastatura KW100 nudi vrhunsko iskustvo kucanja sa svojim visokokvalitetnim osjećajem pritiska na tipku. Prekidač na makazice s mehanizmom pantografa osigurava glatko i brzo kucanje, što ga čini idealnim i za posao i za slobodno vrijeme.

Sa dubinom pritiska na tastere od 1,6 mm i izuzetnom izdržljivošću do 10 miliona pritisaka na tastere, ova tastatura je napravljena da traje. Uz to, ugradnja sloja pjene u unutrašnju strukturu minimizira odjek ključnog ulaza i smanjuje buku na impresivnih 50 dB.

Marshmallow tastatura KW100 opremljena je Bluetooth 5.0LE za besprijekorno bežično povezivanje, pružajući domet do 10 metara. Takođe ima praktično postolje sa nagibom na dnu za ergonomski položaj za kucanje. Sa dimenzijama od 282 mm širine, 130 mm dubine, 18,4 mm visine i težine samo 374,8 g, ova tastatura je prenosiva i svestrana.

Napajana s dvije AAA baterije, Marshmallow KW100 tastatura ima impresivan vijek trajanja baterije do 24 mjeseca, osiguravajući dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim zamjenama baterija.