Igra Starfield, Bethesdin ambiciozni ulazak u SF koji će se pojaviti na PC-ju i Xboxu SX/SS, još je uvijek donekle misteriozan naslov od kojeg se očekuje mnogo.

No, stvari su postale malo jasnije nakon izlaska sedmominutnog mini-dokumentarca o svijetu Starfielda. Imamo prilike proučiti daleke svjetove, brodove i robote, ali i kratak razgovor s čelnim čovjekom Toddom Howardom.

Ovo je ujedno i prva epizoda serijala Into the Starfield u kojem će kreativni umovi iza igre otkriti gomilu detalja o tome kako je igra nastajala i što fanovi mogu očekivati.

Pročitajte još: Igrice za telefon – 10 najpopularnijih u 2021.

„Uvijek imate taj trenutak kada prvi put zakoračite u novi svijet. U današnje vrijeme tehnologija se promijenila, svi smo se promijenili i naša su očekivanja nakon što učitamo igru takva da očekujete taj trenutak. Naša sposobnost da to učinimo i da bude novo za svaku generaciju i svaku igru nešto je što nam je jako posebno u onome što radimo. Volim reći da Starfield ima dva takva trenutka. To je kriptično“, rekao je Howard.

U nastavku pogledajte i trejler za igricu Starfield:

(Index.hr)

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.