EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) i Universal Pictures International objavili su da će mlada i popularna pjevačica, Billie Eilish, izvoditi naslovnu pjesmu za 25. film o Jamesu Bondu „Nije vrijeme za umiranje“ (No Time to Die)

 

Talentovana i popularna osamnaestogodišnja pjevačica Billie Eilish, novinovana za najprestižniju nagradu GREMI, zajedno sa svojim starijim bratom Fineasom, napisala je naslovnu pjesmu za film „Nije vrijeme za umiranje“ (No Time do Die) . Tako je postala najmlađi umjetnik koji je napisao i izvodio naslovnu numeru filmova o voljenom agentu 007.

„Veoma smo uzbuđeni što su Bili i Fineas napisali veoma moćnu pjesmu koja će ispratiti emotivnu stranu ovog filma“, izjavili su producenti filma.

„Lud je osjećaj biti dio svega ovoga“, istakla je mlada pjevačica. „Biti u prilici da napišeš naslovnu pjesmu za film koji je dio tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvijek sam u šoku“. Njen brat Fineas je dodao: „Cijeli život sam maštao da napišem pjesmu za film o Bondu. Veoma smo srećni na prilici da imamo udjela u ovako legendarnoj franšizi“.

Pročitajte još: Kako da gledate James Bond filmove hronološki

U filmu „Nije vrijeme za umiranje“ Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

„Nije vrijeme za umiranje“ u kina u BiH stiže 2. aprila ove godine!

Trejler filma možete pogledati u videu ispod:

(UNA film)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.