Blackview, vodeći brend robusnih telefona, predstavlja svoj novi flegšip, Blackview BV8800, koji uključuje nekoliko nadogradnji i sjajnih karakteristika koje podižu ljetvicu do liderstva u industriji

 

David Xu, predsjednik brenda Blackview, rekao je da je Blackview uspio da uradi nešto na šta kupci mogu da budu ponosni, BV8800 ima nadogradnje i nove funkcije koje će impresionirati sve.

Po prvi put, Blackview je kreirao „tečni“ ekran od 90 Hz koji donosi veliki skok u smislu glatkog pregledavanja sadržaja. Prednosti su očigledne kada je u pitanju brz sadržaj, kao što su video snimci i igre. Čak i prevlačenje kroz e-poštu i interakcija sa Facebook-ovim korisničkim interfejsom može izgledati glatko od standardne brzine od 60 Hz.

MediaTek G96 je vrhunski 4G osmojezgarni čipset koji sadrži dva moćna Arm Cortek-A76 procesorska jezgra sa taktom do 2,05 GHz u svom osmojezgrenom CPU-u. Pored toga, Arm Mali-G57 pruža odlične grafičke performanse. Sve u svemu, pruža superiorne performanse u obradi podataka, obavljanje više zadataka odjednom, vreme odziva i živopisan izgled.

Blackview BV8800

Prestižući Blackview BV9900 seriju, BV8800 ima sistem sa četiri kamere koji nudi još više piksela i noćni vid sa AI. Glavno sočivo ISOCELL JN1 50MP ima poboljšanu osetljivost na svjetlost i prikaz boja. To fotografijama daje bolji kvalitet i upečatljive teksture i boje. Objektiv za noćni vid je kreiran za potpuno mračne uslove u kojima će snimati jasne fotografije i video zapise.

Za ljubitelje robusnih telefona, natprosječno izdržljiva baterija je bez sumnje nezaobilazna karakteristika. Kao i serija BV6600, BV8800 ima bateriju od preko 8000 mAh. Ali da biste osjetili napredak, podržava brzo punjenje od 33 V za koje je potrebno samo sat i po da se baterija potpuno napuni.

BV8800 je prvi uređaj koji pokreće novostvoreni Doke 3.0. Donosi ogromnu modifikaciju u odnosu na Doke 2.0, uključujući intuitivnije pokrete za navigaciju, pametno prethodno učitavanje aplikacija, lakši dizajn, nadograđenu bilježnicu koja podržava snimanje, rukopis, podsjetnike i još mnogo toga. Ovo je velika nadogradnja, bilo da je u pitanju dizajn ili glatkoća samih performansi.

Blackview robusni telefoni su testirani nekoliko godina. Testiranjem je zaključeno da su otporni na najneprijatnije sredine. Ipak, BV8800 donosi novu promjenu – revolucionarnu nadogradnju MIL-STD-810H, najnoviju reviziju MIL-STD-810 koja uključuje niz promjena u odnosu na prethodnika, MIL-STD-810G. Kao i svi njegovi prethodnici, ispunjava ocjene vodootpornosti IP68 i IP69K.

10. januara 2022. Blackview BV8800 će imati ograničene rane ponude. Kupci mogu dobiti ovaj uređaj za samo 199,99 dolara (popust od 100 dolara).

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.