Svi događaji koji su podrazumijevali masovna okupljanja u narednim mjesecima su zbog korona virusa otkazani ili odloženi, dok su i pojedine digitalne konvencije doživjele istu sudbinu.

Događaji zakazani za period ljeta su takođe otkazani, dok samo Gamescom još uvek nije, ali se finalna odluka o tome treba donijeti tokom maja mjeseca.

Fanovi se naravno pitaju šta će biti sa jesenjim mjesecima i krajem godine, ali je za to još uvek rano govoriti. Isto mišljenje dijeli i Blizzard, koji je povodom pandemije korona virusa specijalnu objavu na zvaničnom sajtu posvetio BlizzCon 2020 konvenciji.

Navedeno je da su timovi susreću sa brojnim poteškoćama zbog rada na daljinu, ali se i dalje radi na planovima koji se dijelom privode kraju. Međutim, pošto je situacija trenutno teška i nije poznato kada će se završiti, Blizzard još uvek nije siguran da li će BlizzCon biti izvodljiv početkom novembra, tako da je o odlaganju ili otkazivanju događaja rano govoriti.

Od prvog BlizzCona 2005. godine pa sve do sada bile su dvije godine kada događaj nije uopšte održan, tako da ako se kojim slučajem izdanje za ovu godinu odloži neće biti prvi put.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.