Blizzard se priprema za premijeru njihove prve originalne animirane serije Shadowlands Afterlives

 

Premijera Shadowlands Afterlives će se održati na otvaranju Gamescom 2020 festivala, a gledaoci će moći da je prate putem strima danas, 27. avgusta. Blizzard još uvek nije otkrio detalje o seriji osim, trejlera koji najavljuje datum izlaska.

Serijal će se fokusirati na četiri realma iz posljednje ekspanzije: Ardenweald, Bastion, Maldraxxus i Revendreth.

Iako Blizzard ima običaj da nas često iznenadi sa kratkim animiranim trejlerima, Shadowlands Afterlife će postati prva serija koja će sadržati više epizoda. Izdavač je jedino otkrio da će serija sadržati četri epizode. Svaka od njih će se baviti jednim od Covenant-a, piše play.co.rs.

Nije ni otkriveno ni da li će se pojaviti neki od istorijskih heroja i zlikovaca koji su nosioca ove MMORPG franšize. Nadamo se da će ove misterije biti ubrzo riješene i da ćemo saznati nešto više i o predstojećoj ekspanziji.

Gamescom je završna gejming konvencija 2020-te što bi značilo da je ovo idelna prilika da Blizzard izbaci informacije o nadolazećim novitetima.

Program Gamescom-a počinje danas u 20h tako da ne zaboravite da zauzmete mjesto ispred monitora.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.