Trke dronovima već su odavno postigle svjetsku popularnost, a od sada u njima možete učestvovati i u novoj igri – DCL Drone Champions League The Game

 

DCL Drone Champions League The Game je službena igra Drone Champions League, odnosno najvećeg svjetskog prvenstva u profesionalnim trkama dronova. Imali smo prilike i sami vidjeti neke trke dronovima uživo, to izgleda jako atraktivno.

U ovoj igri i vi možete postati jedan od takmičara u trkama, odnosno pilot jednog od trkaćih dronova.

Igra je napravljena vrlo detaljno da ćete imati osjećaj kao da zaista učestvujete u pravim utrkama dronova. I samo upravljanje dronovima je vrlo realistično tako da ćete uživati u ovim trkama koje su dinamične, atraktivne i živopisne.

Prvo morate da završite DCL Draft Selection u kojem ćete pokazati svoje vještine i ako ste dovoljno spretni i brzi neko će vas odabrati u svoj tim.

Na raspolaganju su četiri igraća moda:

– Arcade Mode – najbolji za početnike
– GPS Mode – let kao i standardni dronovi uz stabilizaciju i kontrolu visine
– Angle Mode – poznat i kao “stabilizovani” mod, dostupan na većini amaterskih dronova
– Acro Mode – bolja pilotska kontrola, naravno i teže da se igra

Igra je namijenjena svima, a dostupna je na svim važnijim platformama – PC, Xbox One i PlayStation4. U prodaji se očekuje 18. februara.

(Racunalo)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.