Novi Dota Underlords heroji ali i zatvor za neke

 

U toku je novi „Veliki“ Dota Underlords update, dolaze novi heroji ali i zatvor. Pogledajte o čemu je riječ.

Veliki  update samo što nije stigao, zbog čega svake večeri dobijamo po par novih zanimljivosti koje nas čekaju svakodnevno u igri.

Stiže nam Dazzle, a sa njim i Healer alijansa. To znači da će uskoro zajedno sa njim, istu alijasnu djeliti i Enchatnress, Omniknight, Necrophos i Warlock.

Dota Underlords uvodi nove heroje i zatvor
Dota Underlords uvodi nove heroje i zatvor

Dan kasnije sačekali nas je lista novih heroja. Prvo je najvljena Legion Commander, koja će biti jedina sa Champion alijansom. Ona će jednostavno dobijati sve druge bonuse alijanse koje imati u vašem sastavu. Deluje poprilično jako, zar ne? Ona nije bila sama, te su sa njom stigli i Brute heroji. Magnus i Lifestealer će biti dva nova heroja, dok će Doom i Axe sa njima deliti alijansu.

Sljedećeg dana dobili smo 3 nova heroja, bez nove alijanse. Shadow Demon je stigao, a kao što i i samo ime kaže, biće demon. Bristleback u kombinaciji sa Savage Alijasnom može biti veoma opasan, dok će Sven biti Ace za Knightove. Za sam kraj, sinoć nam je stigao Faceless Void, koji će biti Ace za Assasine. Za njih ovo će biti veliki buff, dok je posljednji najavljeni heroj Io, koji se na iznenađenje svih pridružio Druidima, pored primordiala.

Dota Underlords heroj - Shadow-Demon (Foto: Valve)
Shadow Demon
Dota Underlords heroj - Bristleback (Foto: Valve)
Bristleback
Dota Underlords heroj - Sven (Foto: Valve)
Sven
Dota Underlords Heroj Faceless Void (Foto: Valve)
Faceless Void
Dota Underlords Heroj IO
IO

Kada smo videli broj novih heroja, postavilo se pitranje, kako će sada to sve izbalnsirati, pošto će levelovanje istih postati izrazito teže. Zato u Dota Underlords stiže Zatvor! Svakog dana u zatvoru će se naći 8-12 heroja, koje tog dana nećete moći da koristite. Ovo je definitvno veoma interesantna promjena, koja će doneti neku dinamiku i nešto novo svakog dana kada upalite igru. Meta će biti drugačija svakog dana, a to će igrače samo naterati da se potrude i razmisle još više o svakom sledećem potezu.

Dota Underlords uvodi nove heroje i zatvor
Dota Underlords uvodi nove heroje i zatvor

Kompletnu listu heroja možete vidjeti na ovom linku.

(ITmixer / RUR)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.