Apple-ova druga generacija AirPods Pro bežičnih slušalica ima neke značajne nadogradnje u odnosu na svog prethodnika iz 2019. godine

 

Ako ste čekali da Apple-ova druga generacija AirPods Pro krene u prodaju, vaše strpljenje se isplatilo. Na Amazonu, slušalice su trenutno snižene 50 dolara, što ih čini samo 200 dolara.

Uprkos sličnim izgledima, druga generacija AirPods Pro-a ima neke značajne nadogradnje u odnosu na svog prethodnika iz 2019. Za početak, uključivanje Apple-ovog novog H2 čipa znači da se slušalice mogu pohvaliti boljim performansama poništavanja buke i funkcionalnijim načinom transparentnosti.

Kvalitet zvuka je na sličan način poboljšan, kao i integracija sa Apple proizvodima. Takođe dolaze sa kontrolama na dodir, funkcijom koja nedostaje originalnom modelu.

Njihov kvalitet poziva i trajanje baterije od šest sati su sasvim u redu, ali kvalitet zvuka, ANC i način transparentnosti impresioniraju, a i dalje imaju niz funkcija koje ih čine lakim za korišćenje s drugim Apple uređajima.

Naravno, AirPods Pro 2 slušalice nisu savršene. Može potrajati neko vrijeme da se savladaju kontrole dodirom, a vijek trajanja baterije, uprkos poboljšanjima, nije tako dobar kao kod nekih konkurentskih modela. Takođe vam je potreban iPhone ili iPad da biste maksimalno iskoristili AirPods Pro, što ih čini manje privlačnim opcijama za korisnike Androida.

Ipak, oni su odlična opcija za iOS korisnike, posebno kada ih možete nabaviti po nižoj od njihove uobičajene ulične cijene.

(Engadget)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.