Nakon igara koje izdaje Square Enix i novog RPG-a za koji je zadužen CD Projekt Red, izdavač i tim Techland izvijestili su da se odgađa Dying Light 2, akcijska igra sa zombijima

 

2020. godina nije baš najbolje počela što se tiče datuma izlazaka velikih igara. Najprije se javio Square Enix za Final Fantasy VII Remake i Marvel’s Avengers, a zatim se pridružio CD Projekt Red za Cyberpunk 2077. Na kraju je sada na tapet došao i Techland s akcijskom igrom Dying Light 2 koja se odgađa sa nedefinisanim novim datumom izlaska.

Nastavak na odlično prihvaćenu post-apokaliptičnu igru sa zombijima u kojoj zahvaljujući parkour tehnikama kretanja možete po fiktivnom gradu svašta izvoditi trebao je izaći ovog proljeća, a sada ne znamo ni otprilike kada će se to dogoditi.

Izdavač se javio putem društvenih mreža i službenih stranica, a do sada ste sigurno već upamtili razlog. Ni ovaj put nije drugačiji, ali je malo drugačije opisan – ostvarivanje vizije koju tim ima za igru, kao i ispunjavanje visokih standarda igrača.

Dodali su da će više informacija podijeliti čim ih budu imali, ali da zasad nemaju ni okvirni novi datum izlaska. To su sada već četiri AAA naslova čiji su datumi izlaska prolongirani, a nismo došli ni do kraja januara.

Iako neki nagađaju da do odgađanja dolazi radi izlaska novih konzola, PlayStationa 5 i Xbox Series X, krajem ove godine, sve spomenute igre trebale su izaći na proljeće, zbog čega to nema baš nekog smisla.

Kako bilo, Dying Light 2 je i dalje u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a kada ćemo zaigrati, pojma nemamo.

Kad se to dogodi, pratićemo glavnog junaka u ogromnom novom gradu 15 godina nakon priče koja se odvijala u originalu i pokušaćemo pomoći onima kojima je to potrebno.

Sve što smo do sada saznali možete proučiti na službenim stranicama, a kad se Techland oglasi, prenijet ćemo vam. Do tada možete baciti oko na gameplay video i prisjetiti se kako bi igra trebala izgledati kada izađe.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=uy6ne-fEsAw&feature=emb_logo

(Bug)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.