Igra Elden Ring je oborila rekorde po broju igrača na Steamu nekih od svojih najznačajnijih predaka samo nekoliko minuta nakon što je izašao u prodaju.

U trenutku nastanka ove vesti, dosadašnji rekordni broj korisnika za Elden Ring je 764,835. Kako je istakao posjetilac ResetEra foruma Ashen One, Elden Ring je već oborio istovremeni Steam rekord u broju igrača za svoje druge dvije najnovije igre – obe Dark Souls 3, koje su dostigle vrhunac na nešto manje od 130.000 pre tri godine prema SteamDB-u, i Sekiro, koji je prije tri godine dostigao 125.000. Kako trenutno stoji, broj igrača Elden Ringa se samo povećava svaki put kada Valve ažurira brojke.

Ove brojke su, naravno, samo za PC verziju, a vrijeme objavljivanja Elden Ring-a na konzolama još nije ni stiglo – mnogo više igrača će doći na platforme kada to bude. U međuvremenu, igrači na PC-u imaju još više čemu da se raduju u budućnosti, uključujući planove za ažuriranje Elden Ringa.

 

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.