Procurio spisak video-igara koje Epic Games besplatno daje

 

Prije nešto više od nedelju dana Redditu je objavljena fotografija na kojoj se, navodno, vide sve četiri video-igre koje će Epic Games besplatno davati.

Prva na listi je je bila GTA 5, koja je, doduše, već bila dostupna besplatno. Obavijestili smo vas i da je navala skidanja besplatnog GTA 5 srušila stranicu Epic Games-a.

Da li su sljedeće tri bile nagađanje?

Sumnjamo, s obzirom na to da je druga na listi video-igra Civilization 6, za koju sada znamo da je besplatna do 28. maja, a o tome je takođe IT mixer pisao.

Sljedeća igra na listi sa fotografije je Borderlands: The Handsome Collection. Ovaj paket bi trebalo da sadrži Borderlands 2 i Pre-Sequel. Ako je ovo istina, imamo čemu da se nadamo i sljedeće nedjelje.

Posljednja video-igra na ovoj listi je Ark: Survival Evolved.

Da li će se obje tvrdnje obistiniti, ostaje nam da vidimo. Ako ništa drugo, posjetite Epic Game Store i provjerite hoće li zaista video-igre na listi biti dostupne za besplatni download, bar vas to ništa ne košta.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.