Epic ne prestaje sa iznenađenjima

 

Epic Games nastavlja da velikodušno časti sa besplatnim igrama. Nakon kriminalnog života u Grand Theft Auto 5 prelazimo u svijet strategije sa fenomenalnom igrom Sid Meier’s Civilization VI.

Sid Meier’s Civilization VI je besplatan putem Epic Games Store u narednih nedjelju dana, odnosno do 28. maja u 17 časova po našem vremenu. Procedura preuzimanja je ista kao i do sada, posjetite zvaničnu stranicu igre prođete kroz proces kupovine koji vas ne košta ništa i igra je vaša zauvijek. Ne morate je odmah ni instalirati na vaš PC, to možete kasnije kada god poželite iz vaše biblioteke igara.

Ova odlična strategija obogaćuje elemente i donosi sve ono što je peti dio načinilo popularnim. U ovom slučaju se dijeli bazični paket, a ako želite da iskustvo dodatno proširite onda kupite neki od brojnih DLC dodataka.

 

Pogledajte šta slijedi nakon Civilization VI

 

Besplatan Civilization VI na Epic Games Store i nije neko iznenađenje, pošto su datamineri već ranije otkrili da se radi o ovoj igri, a poznate su i one koje će biti podeljene narednih nedjelja.

Naime, lista je procurela od strane izvora bliskih kompaniji, i otkriva da su u pripremi jaki naslovi koje možete ugrabiti besplatno. Informacija za Civilisation VI se ispostavila tačna tako da pretpostavljamo da će i ostale biti. Prema tim informacijama od 28. maja će u ponudi biti besplatano Borderlands The Handsome Jack kolekcija, koju čine Borderlands 2 sa svim pratećim DLC sadržajem i Borderlands Pre-Sequel.

Za sam kraj Mega rasprodaje, 4. juna će biti podeljene kopije survival multiplejer naslova ARK: Survival Evolved. Ako je istina, radi se o izuzetno vrijednim igrama koje će ljubiteljima igara donijeti stotine sati zanimljivog sadržaja.

 

(IT mixer / Play.co.rs)

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.