Mnogima opcija „seen“ koja korisniku otkriva da ste pročitali poruku nije draga jer im stvara pritisak da odmah odgovore na poruku. Jeste li znali da je možete izbjeći?

Postoji dodatak koji možete besplatno instalirati ako koristite internet preglednik Google Chrome pomoću kojega možete sakriti „seen“ (viđeno). Zove se Unseen for Facebook, ali napominjemo da ga možete koristiti samo u Google Chrome pregledniku.

Unseen for Facebook ima visoku ocjenu od 4.5, a dobio je preko 4.000 pozitivnih recenzija.

„Jako mi smeta što mi prijatelji počnu slati poruke čim se pojavim na Messengeru ili sam usred nekog drugog razgovora. Zahvaljujući ovom dodatku nitko ne zna da sam vidio poruku i mogu imati mira“, piše jedan zadovoljni korisnik.

„Ovo je najbolja ekstenzija po mom mišljenju. Imam dovoljno drame u životu i bez da moram odgovarati prijateljima koji će se uvrijediti jer misle da ih ignorišem“ napisao je drugi korisnik.

Takođe, ako instalirate ovu opciju, drugi korisnici neće moći vidjeti jeste li na mreži i kada ste zadnji put bili aktivni.

Postoje i drugi dodaci koji se fokusiraju na brisanje obavijesti o isporuci tako da drugi korisnici ne mogu vidjeti da ste dobili njihovu poruku. Jedan se zove Delete All Messages for Facebook i koristi se kako bi obrisao svaku poruku koju ste ikada poslali, ali i sve poruke koje ste primili, piše Daily Mail.

(Index.hr)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.