Samsung predstavio je svoje najnovije pametne telefone iz A serije – Samsung Galaxy A21 i Samsung Galaxy A41

 

Samsung Galaxy A21 i Samsung Galaxy A41 oduševljavaju svojim sjajnim dizajnom i odličnim funkcionalnostima. Oba uređaja dolaze s unaprijeđenim kamerama, vrhunskim zaslonom i baterijama dugog vijeka.

 

Samsung Galaxy A41

 

Samsung Galaxy A41 dolazi s vrhunskim Super AMOLED Infinity-U ekranom od 6,1 incha koji pruža izvanredan doživljaj gledanja. Ovaj pametni uređaj opremljen je izdržljivom baterijom od 3 500 mAh-a. Ima mogućnost 15W brzog punjenja.

Tu su trostruke zadnje kamere, od kojih je glavna s 48MP, makro kamera od 5MP i ultra široka kamera od 8MP, i omogućavaju stvaranje visokokvalitetnih fotografija.
Zadivljujuće selfije i visokokvalitetne video pozive omogućuje prednja kamera od 25MP s fokusom uživo.

Pored izvrsnih funkcionalnosti, krasi ga elegantan dizajn koji se dodatno ističe zaobljenim uglovima, ali i ritmičnim uzorcima na zadnjoj strani uređaja u novim paletama boja.

Ovaj uređaj dolazi u tri boje – crnoj, bijeloj i plavoj, sa završnim sjajnim slojem. Samsung Galaxy A41 službena cijena u BiH iznosi 589KM.

 

Samsung Galaxy A21s

 

Infinity-O ekran u kombinaciji s 6,5 inchnim HD-om svrstava Samsung Galaxy A21s u uređaje koji pružaju jedinstven vizuelni doživljaj.

Bez obzira igrali igrice ili gledali video zapise, omjer prikaza 20:9 u kombinaciji s Dolby Atmos zvukom korisnicima omogućava pored odličnog vizuelnog doživljajima i izvrsno video iskustvo.

Glavna kamera od 48MP, zajedno s 8MP ultra širokom kamerom, omogućuje snimanje fotografija na razini profesionalnosti, dok je za fokusirane fotografije s profesionalnim pozadinskim efektom zadužena makro kamera od 2MP.

Korisnici mogu provesti bezbrižno vrijeme igrajući igrice i snimajući video zapise, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 5000 mAh-a. Takođe, tu je i brzo punjenje od 15W. Prostor za skladištenje od 64GB interne memorije i vanjskom memorijom do 512 GB odlična je vijest za sve one koji ne vole brinuti o problemu pune memorije.

Galaxy A21 cijena u BiH iznosi 399KM (za 3/32GB model), a telefon je stigao u crnoj, bijeloj i plavoj boji. Dostupan će biti već od početka idućeg mjeseca.

Samsung Galaxy A41 i Samsung Galaxy A21s uprkos razlikama, ogledaju se u sličnostima u obliku odličnih mogućnosti kamere, velikog ekrana koji pruža vrhunski vizuelni doživljaj i izdržljive baterije.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.