Novi niz besplatnih igara je ponovo stigao na Epic Games prodavnicu, i sada su u pitanju dva naslova – Enter the Gungeon i God’s Trigger

 

Enter the Gungeon je već dijeljen na Epic Games Store-u. Ako niste uspjeli ranije sada je prava prilika da ga ugrabite za džabe. Radi se odličnom bullet hell naslovu sa jakom ponudom heroja i opcijom za kooperativno igranje, što toplo preporučujemo.

Druga igra u ponudi, koja do sada nije deljena na EGS je God’s Trigger, fantazijski balet u Hotline Miami stilu koji se sastoji od brzinskog komadanja neprijatelja. Dolazi sa jakim arsenalom oružja, specijalnim sposobnostima i mnogim drugim elementima, piše play.co.rs.

Procedura je svima znana. Potrebno je otići na odjeljak za besplatne igre na Epic Games prodavnici i proći kroz proces kupovine ovih igara, koje su naravno snižene za 100% i to je to. Oba naslova nakon isteka promo perioda, što je naredni četvrtak, 27. avgust ostaju u vašem vlasništvu.

Što se tiče narednih igara u ponudi, to će biti Hitman iz 2016. godine i Shadowrun kolekcija igara.

(Play.co.rs)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.