Epic Games je najavio koji su naredni besplatni naslovi koje ćete moći preuzeti iz njihove prodavnice narednog četvrtka.

Ovaj put Epic poklanja dvije igre. City of Brass, koji je akciona avantura u prvom licu, nastala kao delo veterana-programera BioShock igara, i Creative Assembly-ov Total War: Warhammer, biće besplatan za preuzimanje sa Epic Games Store-a od 31. marta do aprila. 7.

Oni će zameniti Demon’s Tilt, koji je sada besplatan za preuzimanje do četvrtka 31. marta. Igra redovno mimo ove promocije košta od 15,49 dolara, ovo je fliper igra koja sadrži elemente šutera i hack n’ slash-a.

Epic Games Store je prošle godine podokelio 89 besplatnih naslova (dok je ta brojka u 2020. bila 103), sa kombinovanom vrednošću od 2.120 dolara.

Prema Epic-u, korisnici su zatražili preko 765 miliona besplatnih igara u 2021. godini. 76 besplatnih igara je oborilo svoje vrhunske rekorde po broju igrača na PC-u, sa u prosjeku 13 puta više od rekorda svih vremena.

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.