Pretplata na Netflix sa uključenim oglasima će biti jeftinija od standardne, ali nećete dobiti uslugu za nula dinara, maraka, kuna…

 

Kako se čini, uskoro stiže nova verzija Netflix striminga sa uključenim oglasima za koju su neko vrijeme kružile glasine da bi mogla biti besplatna.

Prema najnovijim informacijama iz pouzdanih izvora (glasina), to ipak neće biti baš tako. Netflx, koji će filmove i serije da prekida oglasi plaćaćete između 7 i 9 dolara mjesečno.

Za poređenje, osnovna (Basic) verzija košta 10 dolara mjesečno i ne uključuje HD striming, dok za 20 dolara mjesečno možete dobiti uslugu koja omogućuje striming u 4K kvalitetu.

Nova usluga bi trebalo da se pojavi na više tržišta prije kraja ove godine, dok će globalno biti dostupna 2023. godine.

U početku će vam oglasi kvariti uživanje u gledanju 4 minute na svakih sat vremena. Međutim, nemojte se čuditi ako se to poveća ukoliko taj način oglašavanja privuče veći broj zainteresiranih oglašivača i marketinških agencija.

Netflix sa oglasima se uvodi prvenstveno zbog pada zarade u zadnjem fiskalnom kvartalu kada je ostao bez gotovo milion pretplatnika.

(Vidi)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.