Kada su saznali da će biti uvedena, mnogi su se zapitali koliko će da košta Telegram premium pretplata i šta će taj premijum paket da punudi korisnicima

 

Kada je Telegram je prošlog mjeseca objavio da će uvesti pretplatu o kojoj je pisao i IT mixer, sada je otkriveno i koliko će Telegram premium pretplata da košta.

Telegram premium pretplata će mjesečno da košta 5 evra. U ovu pretplatu za sada se zna da se uključuje veća maksimalna veličina datoteke za otpremanje, brže preuzimanje, više kanala i jedinstvene nove naljepnice.

Trenutno ograničenje za otpremanje veličine datoteka je 2 GB, ali korisnici koji će koristiti Telegram premium mogu da šalju datoteke veličine do 4 GB. To je zgodno za ljude koji šalju mnogo video zapisa ili velikih ZIP datoteka.

Korisnici koji plaćaju takođe će moći da preuzimaju medije i datoteke pri punoj brzini mreže, umjesto da vide ograničene brzine.

 

Šta nudi Premium paket?

 

Premium paket udvostručuje ograničenja, omogućavajući vam da pratite do 1000 kanala, kreirate do 20 fascikli za ćaskanje sa po 200 ćaskanja, dodate četvrti nalog u bilo koju aplikaciju Telegram, zakačite 10 ćaskanja i sačuvate do 10 omiljenih nalepnica.

Korisnici će da dobiju jedinstvene naljepnice sa animacijama preko cijelog ekrana koje su vidljive svim korisnicima, zajedno sa jedinstvenim reakcijama.

Ostale funkcije uključuju transkripciju glasa u tekst, duže biografije, animirane slike profila, više karaktera za medijske natpise, 400 omiljenih GIF-ova, premium značke i ikone aplikacija, kao i iskustvo bez oglasa.

Telegram je takođe objavio da je postao jedna od najpopularnijih preuzetih aplikacija širom svijeta 2022. godine i da sada ima 700 miliona aktivnih korisnika mjesečno.

Predstavio je i nekoliko novih funkcija za sve korisnike, uključujući verifikacione značke za javne ličnosti i organizacije, zahtjev za pridruživanje za javne grupe, poboljšane botove, unaprijeđene preglede ćaskanja na Android-u, i još mnogo toga.

(Engadget)

 

Dopada vam se  IT-mixer? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.