PS5 dobija ekskluzivu za konzole, Xbox fanovi žao nam je…

 

Soni i Square Enix predstavili su na specijalnom PS5 događaju predstavili najnoviji Final Fantasy naslov.

Radi se o najnovijem naslovu, Final Fantasy XVI, koji je predstavljen sa dužim trejlerom, fokusiranim na više elemenata. Imamo prilike da vidimo koji će biti fokus priče, kao i gejmplej elemente, ali i glave neprijatelje sa kojima će se igrači susresti.

Nova nastavak dolazi nekoliko godina nakon igre Final Fantasy 15 iz 2016. godine, što je idealno vrijeme za novi naslov u dugogodišnjoj fantasy franšizi. Na prvi pogled izgleda prilično slično toj igri u smislu borbe u realnom vremenu. Final Fantasy 14: Realm Reborn producent Naoki Yoshida stoji iza igre. Square Enix je potvrdio da je igra singleplayer (za jednog igrača).

Kao što su fanovi Final Fantasy franšize navikli, trejler je pravi spektakl se epskom muzikom, tako da vrijedi pogledati

Square Enix nije otkrio dodatne detalje o samoj igri i ne znamo kada će se ona pojaviti, ali izlazi za Playstation 5 kao konzolna ekskluziva, i biće takođe dostupna za PC. Ispod u nastavku pogledajte predstavljeni trejler za igru Final Fantasy XVI:

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.