Najavljen i prelazak na novi endžin

 

Epic Games je iskoristio priliku da dolazak nove sezone popularne Battle royale igre Fortnite najavi skoro mjesec dana ranije, i da pritom otkrije samo delić noviteta. Pošto je ove jeseni započeto potpuno novo poglavlje, sada ne dobijamo 12. sezonu, već drugu sezonu drugog poglavlja, u kojoj se od trenutno poznatih noviteta najviše ističe promjena endžina (3D pokretača).

Objavljeno je kako će se sa novom sezonom izvršiti prelazak na novi endžin vezan za fiziku u igri – Chaos endžin – koji će sa vremenom donijeti još više slobode igračima. Developerima je jako bitno da se sa novim endžinom očuva prepoznatljivi identitet igre, tako da će on biti postepeno uvođen i testiran još tokom trajanja tekuće sezone.

Vidjećemo šta Epic ima u planu sa dodavanjem novog endžina i kako će svoju igru dodatno obogatiti i izdvojiti od konkurencije. To nije jedina novost, pošto se navodi da igrače očekuje više, za sada misterioznih, dodataka, što će verovatno biti otkriveno kako se budemo približavali datumu dolaska nove sezone.

Druga sezona novog poglavlja u Fortnite: Battle Royale stiže 20. februara.

(Play.co.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.