Počela je revolucija Kobre, a gdje god postoje problemi, G.I. JOE je tu. Odaberite svoju stranu i uključite se u bitku već danas u G.I. Joe: War on Cobra, koji se danas kreće širom svijeta za iOS i Android smartfonima

 

Ako ste obožavatelji poznate franšize G.I. Joe, koja je dio muzeja igračaka National Toy Hall of Fame, evo dobre vijesti! Od sada je igrica G.I. Joe: War on Cobra stigla i na smartfone.

G.I. Joe: War on Cobra nova je mobilna igrica poznate franžize G.I. Joe. Razvio ju je strastveni tim kreativaca na Emerald City Games – i objavio D3 Go! u partnerstvu s HASBRO, Inc., G.I. Joe.

Rat kobri donosi svijet G.I. JOE životu kao nikad dosad viđenom s ogromnim popisom junaka, negativca, vozila i trupa iz voljene animirane serije, ikoničnih linija igračaka i stripova.

 

G.I. Joe: Ključne karakteristike War on Cobra

 

Prikupite Hero, Troop, Command i Vehicle kartice inspirisane klasičnim G.I. JOE animirane serije i akcijske figure za linije igračaka.

Takmičite se sa drugim igračima u PvP bitkama i nadogradite svoje redove!

Opremite svoj odred i obranite svoju bazu od kopnenih, morskih ili vazdušnih napada s posebnom odbranom, uključujući topove, morske mine, naoružane trupe i tešku artiljeriju.

Odaberite stranu! Oba G.I. Frakcije Joe i Cobra imaju jedinstvene Jedinice i Zgrade sa različitim igralištima za zaista značajno iskustvo.

Za borbe je potrebno strateško raspoređivanje Jedinica i brzi odgovor kako bi se osigurala konačna pobjeda!

G.I. Joe: War on Cobra igrica je besplatna za igranje, a možete ju skinuti na App Store-u, Google Play Store-u i Amazon Appstore-a.

(Advanced television)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.