Google je objavio drugu Beta verziju operativnog sistema Android 11 kod koga je primijenjen veliki broja ispravki i djelimično izmijenjen korisnički interfejs.

Takođe, internet gigant je, tokom „Hey Google“ Smart Home Summit prezentacije na YouTube-u, objelodanio i datum objavljivanja, koje će se najvjerovatnije desiti 8. septembra.

Novu verziju popularnog operativnog sistema će, kao što to i biva, najvjerovatnije prvi dobiti korisnici Google Pixel telefona.

Kod aktuelne Android 11 Beta 2 verzije izvršene su ispravke kod kontrole gestikulacija, problema sa pravilnim pojavljivanjem virtuelne tastatura, kvalitetom zvuka na pojedinim zvučnicima…

I pored toga, Android 11 je još uvijek u Beta fazi, zbog čega još uvijek postoje određeni problem (Wi-Fi, notifikacije), ali se očekuje da će sve to biti ispravljeno do septembra i objavljivanja prve stabilne verzije popularnog operativnog sistema namijenjene korisnicima, prenosi „Telegraf.rs„.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.