Honor je zvanično predstavio Magic3 seriju flegšip telefona – Honor Magic3, Honor Magic3 Pro i Honor Magic3 Pro+

 

Honor Magic3 seriju čini tri modela, a sva tri su zapravo flegšip telefoni, iako razlika među njima ima, kako u ključnim karakteristikama, tako još više u cijeni.

Sva tri modela imaju 6.67″ Super Curved OLED ekrane rezolucije 1344 x 2772 i 120Hz osvježenja. Sva tri su dakle zakrivljena po ivicama i imaju ovalni otvor u obliku pilule sa 13MP selfi kamerom. Pro i Pro+ modeli i s ToF senzorom za napredni Face Unlock uz čitač otisaka ispod ekrana.

Honor Magic3 Honor Magic3 Pro i Honor Magic3 Pro+

Sva tri Magic3 flegšip telefona imaju centralno smješten modul kamere na leđima. Međutim, sistem se razlikuje od modela do modela. Najskromniji je onaj na Magic3 telefonu s tri kamere pozadi, dok je najraskošniji onaj na modelu Magic3 Pro+. On sa zadnje strane ima jedan od najvećih senzora implementiran na telefonima.

Njegova glavna kamera dolazi sa 50MP SonyIMX 707Y 1/1.28-inčnim senzorom s Full Pixel Octa Phase Detection autofokusom i OIS-om na f/1.9 objektivu.

Pored nje ima još tri 64MP kamere, koje čine ultraširoka, monohromatska i telefoto kamera s OIS-om za 10x hibridni i do 100x digitalni zum.

Dok Magic3 pokreće Snapdragon 888, ostala dva modela su dobila Snapdragon 888+ s bogatim memorijskim konfiguracijama i 4400 mAh baterijama uz 66W žično punjenje na sva tri modela. Pro i Pro+ imaju još bežično punjenje i reverzibilno bežično.

 

Podrška za Google servise

 

Dizajnom su sprijeda identični, a pozadi imaju ponešto drugačiji modul kamere. Magic3 ima IPX8 sertifikat, dok su druga dvojica zaštićeni IP68 sertifikatom.

 

Magic3 ima IPX8 sertifikat

Korišćeni materijali su metal i staklo uz opcije vještačke kože na leđima, a Pro+ model pozadi ima keramiku.

Sva tri naravno imaju i stereo zvučnike.

Veoma bitna stavka je podrška za Google servise na internacionalnim modelima koji se očekuju uskoro. Android 11 imaće njihov Magic UI 5, zapravo vrlo nalik na EMUI s Huawei telefona.

Honor je, nažalost, potvrdio samo jedno veliko ažuriranje Androida za ove svoje telefone, što je za današnje pojmove ipak skoro pa neprihvatljivo.

Honor Magic3 će da košta 899 evra, Magic3 Pro 1,099 evra, a top zvjerka Magic3 Pro+ 1,499 evra.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.