Jedan od problema s nekim dizajnom pametnih satova je taj što čini pomalo očiglednim da se radi o pametnom satu. Ako vam se sviđa funkcionalnost pametnog sata, ali želite da ga nosite na svečanim događajima, a da ne izgledate previše neumjesno, onda bi možda Honor Watch GS 3 mogao biti pametni sat za vas.

Što se tiče izgleda, pametni sat izgleda prilično elegantno i čisto sa svojim dizajnom, a uparen s pravim licem, neće izgledati neumjesno na svečanom događaju s crnom kravatom. Sam sat će imati 1,43-inčni AMOLED ekran sa rezolucijom 466×466 i svjetlinom koja može ići do 1.000 nita.

Također će doći sa uobičajenim funkcijama koje se mogu očekivati ​​od pametnog sata kao što su praćenje otkucaja srca, podrška za preko 100 načina vježbanja, a tu je i L1/L5 Dual Frequency GNSS koji pomaže u preciznom praćenju lokacije. Tu je i vodootpornost od 5ATM, ugrađeni zvučnik i mikrofon, a dolazi u plavoj ili zlatnoj boji koja će također imati kaiš od Nappa teleće kože od 22 mm za taj ekstra luksuzni dodir. Postoji i crna varijanta koja ima crni remen od fluoroelastomera za trening.

Nažalost, Honor nije spomenuo koliko će Watch Gs 3 pametni sat koštati niti kada će biti objavljen, ali ako vam se sviđa ono što vidite, možda biste trebali pripaziti na njega.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.