Huawei P50 Pro ljetos je stigao u Kinu, a P50 Pocket se pridružio porodici u decembru. Linija konačno probija put van domaćeg tržišta. Juče je stigla u Maleziju i Bliski istok, a sada saznajemo da je na putu za Evropu

Potvrđeno je da će se P50 Pro i P50 Pocket pojaviti u prodaji u Bugarskoj 25. januara.

Na društvenim mrežama Huawei Bulgaria pominje se samo P50 Pro, ali lokalna publikacija nixanbal potvrđuje da će se sklopivi P50 Pocket takođe pojaviti. Oba uređaja rade na Snapdragon 888 čipsetu, ali s obzirom na to da je Huawei dio Entity Liste u Sjedinjenim Državama, proizvođaču nije dozvoljeno da koristi ništa u vezi sa 5G, tako da su flegšip modeli ograničeni na LTE podršku.

Uprkos ovim ograničenjima i očiglednom nedostatku Google usluga, P50 Pro i P50 Pocket su prilično impresivni uređaji. Klasični flegšip model ima moćnu postavku sa četiri kamere, ogroman OLED i brzo punjenje od 66 W, dok preklopni ekran ima preklopni ekran bez razmaka i kul displej od 1” okruglog poklopca.

Cijene će biti objavljene kasnije ovog mjeseca, a kada budu otkrivene u Bugarskoj, primjenjivaće se na ostatak EU.

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.