Svi koji preuzmu Deezer s Huawei-jeve platforme za distribuciju aplikacija AppGallery na poklon će dobiti tri mjeseca besplatnog korišćenja Deezer Premium muzičkog servisa

 

Huawei je obezbjedio primamljivu ponudu za korisnike svoje AppGallery trgovine. Sve što bi korisnici trebali da naprave je da preuzmu aplikaciju iz AppGallery trgovine, odaberu imeni „Pokloni“ gdje će pronaći Deezer Premium poklon i preuzmu besplatni kod koji mogu da iskoriste u aplikaciji. Cijeli proces objašnjen je u videu ispod, ponuda vrijedi za nove korisnike, a moguće ju je iskoristiti do kraja godine ili do isteka zaliha.

Deezer je muzička streaming usluga s više od 56 miliona domaćih i stranih pjesama uz brojne plejliste koje su napravili sami korisnici. Na usluzi su dostupne i brojne radijske stanice. Uz Deezer Premium, korisnici ne trebaju da budu spojeni na internet za uživanje u svojim omiljenim pjesmama. Mogu da ih preuzmu i slušaju van mreže kad god to žele.

 

Vrhunske FreeBuds Pro slušalice za omiljenu muziku

 

Za uživanje u omiljenoj muzici, domaćim korisnicima su na raspolaganju i dosad najnaprednije Huawei-jeve bežične slušalice – FreeBuds Pro koje se ističu funkcijom dinamičkog poništavanja šuma.

Nove slušalice pružaju izvrstan kvalitet izrade, vrhunsku povezanost i kvalitet zvuka, a bit će udobne čak i nakon dužeg korišćenja. Huawei FreeBuds Pro slušalice dizajnirane su minimalistički i funkcionalno. Dolaze uz tri različite veličine silikonskih čepića da bi se osigurala maksimalna udobnost za svakog korisnika.

Dinamičko poništavanje zvuka podržano je do 40 dB, dok silikonski nastavak u uvu prirodno uklanja neželjene zvukove.

Dvostruki mikrofoni, smješteni unutar i izvan slušalica, mogu brzo da prepoznaju okolnu buku i automatski izaberu jedan od tri načina poništavanja buke – General, Cozy i Ultimate – kako bi se djelotvorno smanjila buka iz okoline.

S omogućenim aktivnim uklanjanjem buke, baterija traje do 4,5 sata. Ako se ne aktivira ova funkcija, baterija traje čitavih 7 sati bez potrebe da se puni priloženim kućištem.

Uključivanje i isključivanje uklanjanja buke jednostavno je kontrolisati stiskanjem drške slušalica. Uz to, Huawei FreeBuds Pro prve su na svijetu pametne bluetooth slušalice s dvije antene. Svaka je slušalica opremljena s dvije antene koje nude 360° pokrivanje bluetooth signala u svim smjerovima za stabilniju vezu.

Huawei FreeBuds Pro dolaze u tri izdanja – Carbon Black, Ceramic White i Sliver Frost, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 192 evra.

(Racunalo)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.