U Cerberus-u nisu očekivali da će aplikacija biti popularna toliko dugo, pa su sebi uzeli za slobodu termin „doživotna licenca“ ograniče na 8 godina

 

Korisnici koji koriste popularnu aplikaciju za zaštitu i pronalazak svog telefona u slučaju krađe, koja odnedavno nudi i kontrolu korišćenja telefona za djecu, su se ovih dana itekako iznenadili kada su ugledali da im ističe doživotna licenca za punu verziju aplikacije.

Do ovakvog čuđenja ne bi ni došlo da Cerberus još prije 8 godina, u vrijeme svog nastanka, nije korisnicima za sitne novce ponudio „doživotnu licencu“ za punu verziju aplikacije.

Pročitajte još: Microsoft Teams ispred rivala Slacka po broju korisnika na dnevnom nivou

Kako se Cerberus ponio na kritike korisnika? Očekivano, pobrisao je njihove kritičke poruke s foruma.

Uprkus tome što je Cerberus svojim korisnicima obećavao doživotnu licencu za poprilično nisku cijenu, na pitanje korisnika, developeri Cerberusa su dali do znanja da nisu ni očekivali da će aplikacija biti popularna toliko dugo, pa su sebi uzeli za slobodu termin „doživotna licenca“ ograniče na 8 godina.

Trenutno, Cerberus nudi sedam dana besplatnog isprobavanja aplikacije nakon čega korisnik može platiti vremenski ograničenu licencu.

Najgore je to što Cerberus nigdje u svojim uslovima korišćenja nije korisnicima dao do znanja da termin „doživotna licenca“ znači išta drugo nego doživotna licenca, a sada su još nakon skandala počeli brisati poruke ljutitih dugogodišnjih korisnika s foruma.

(Bajtbox)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.