FIFA 20 demo možete preuzeti besplatno na Origin platformi, ali postoji jedan bug koji će vas možda u tome spriječiti. U nastavku teksta pogledajte kako da ga zaobiđete i skinete demo FIFA 20.

Prije zvančnog pojavljivanja krajem ovog mjeseca, EA Sports je za vijerne fanove predstavio FIFA 20 demo verziju, koja omogućava da isprobamo djelić iskustva i dolazećih novina.

Demo omogućava da vidimo kakve su to novine u pripremi sa izdanjem za predstojeću sezonu, ali i da ih isprobamo na terenu. FIFA 20 demo donosi dva moda igranja, UEFA Champions League i Volta ulični fudbal.

Ligu šampiona možete igrati kao normalan meč sa timovima poput Real Madrida, PSG-a, Čelzija, Liverpula i ostalih, dok je Volta Footbal tu samo kako bi iskusili 3v3 nadmetanje na malim terenima.

Pročitajte još: Pro Evolution Soccer se vraća pod imenom “eFootball PES 2020”

Demo je potpuno besplatan za preuzimanje sa Origin platforme, ali je velika vjerovatnoća da ste se i vi poput nas susreli sa greškom koja vam sprečava preuzimanje istog.

Kako biste zaobišli tu grešku na PC-u, potrebno je da se na Origin prijavite putem pretraživača, a zatim i da u podešavanjima profila izmjenite lokaciju na United States region i da potom dodate FIFA 20 Demo u biblioteku potpuno besplatno. Na kraju, pokrenete Origin platformu, instalirate demo i možete da igrate.

FIFA 20 je jedna od TOP igara koje očekujemo ovog mjeseca i na osnovu demo verzije moramo priznati da nam se dopada, pogotovu Volta mod, a kako sve to izgleda možete pogledati gejmplej video ispod.

(Play.co.rs)

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.