Objavljen je trejler za novi film Kevina Kostnera „Horizon: An American Saga“, veliki projekat Kevina Kostnera koji je stvarao nevjerojatnih 30 godina

 

Warner Bros je predstavio prvi trejler za film „Horizon: An American Saga“ (Poglavlje 1 i 2) čija će nas radnja provesti kroz četiri godine Američkog građanskog rata, od 1861. do 1865. godine.

Trejler za film „Horizon: An American Saga“ nas upoznaje sa starim Zapadom, kako je osvojen i izgubljen kroz krv, znoj i suze – i to sve kroz perspektivu porodice, prijatelja i neprijatelja koji nastoje shvatiti šta  znači biti dio Sjedinjenih Američkih Država. Prve reakcije na najavu su fenomenalne, kako prikazom krajolika, tako i načinom snimanja i glumačkom ekipom.

Dvostruki oskarovac je režirao film, napisao scenario i ima jednu od glavnih uloga u priči koja je toliko epska da je podjeljena u četiri poglavlja da bi na adekvatan način obuhvatila širenje građanskog rata i naseljavanje američkog Zapada.

To je priča o Americi koju je Kostner napisao sa Džonom Berdom, a prva dva poglavlja nam konačno stižu za nekoliko mjeseci. Prvi dio će se u američkim bioskopima prikazivati od 28. juna, a drugi od 16. avgusta.

 

Ideja stara trideset godina

 

Ovo je Kostnerova prva režija od 2003. godine, kritički hvaljeni (takođe) vestern „Open Range“. Za trejler Horizon: An American Saga“ je rekao da su pokušali da pokažu šta nas čeka u četvorodjelnoj sagi. Nisu htjeli da pokažu tačne radnje, a niti je dostupan sinopsis. Potvrdio je da mu je ideja za projekat pala prije trideset godina i da mu je jedan od ciljeva da njegova devojčica vidi kako je njena pra-pra-prabaka živjela na starom Zapadu.

Osim Kostnera, u ovom ostvarenju igraju Sijena Miler i Sem Vortington.

Nakon objave trejlera, ljudi su u komentarima izrazili mišljenje o ovom filmu i za sada su reakcije veoma pozitivne.

„Kevin Kostner nikad ne razočara. Ovo izgleda nevjerovatno“, „Ovo izgleda kao dobri stari vestern. Jedva čekam“, „Ovaj trejler vraća u dane kad smo gledali dobre filmove“, „Kakva glumačka postava, ovo će biti ludnica!“, „Kevin Kostner je za vesterne ono što je Martin Skorseze za mafijaške filmove. Ne može bolje od ovoga“, neki su od komentara.

(IT mixer)