Možda Konami neće izbacivati novi PES ove godine, ali zato EA već uveliko radi ne tome da izbaci najnoviji FIFA naslov.

 

Za razliku od prethodnih verzija, za FIFA 21 najavljena je kompletna promjena Ultimate Team-a, Career Mode-a, kao i svih drugih modova. Iako je prethodnih godina FIFA uglavnom izlazila u septembru, ove godine će to biti malo kasnije. Za sada, EA je potvrdio da će to biti 9. oktobar, ali da postoji šansa da bude manjih odlaganja. U svakom slučaju, igra sigurno izlazi u oktobru 2020. godine.

Što se tiče next-generation konzola, potvrđeno je da će FIFA imati svoju verziju i za PS5 i za Xbox Series X. Takođe, EA je dodao da svi igrači koji kupe novu igru, mogu besplatno da pređu na nove konzole i da neće biti potrebno da se kupuje unapređena verzija.

 

Kolika će biti cijena FIFA 21?

 

Tu ne bi trebalo da bude bilo kakvih razlika u odnosu na prethodne godine. To znači da bi standardna verzija igre trebala da košta $59,99, dok oni najverniji fanovi mogu da uzmu Champions Edition, koji bi koštao $20 više. Glavna razlika je to što igrači sa skupljom verzijom mogu da dobiju pristup igri par dana ranije.

Što se tiče Demo verzije FIFA 21, ona će biti spremna već 8. septembra i izaći će za PC, PS4 i Xbox One. Ona će omogućiti igračima da osjete kako će izgledati nova FIFA, a klubovi koji će biti otvoreni tokom Demo verzije su:

  • Liverpool
  • Athletico Madrid
  • Real Madrid
  • Manchester City
  • Borussia Dortmund
  • Paris Saint Germain

Ko će se naći na ovogodišnjoj kutiji?

 

Za sada to još uvijek nije poznato, ali prema najnovijim spekulacijama, mogao bi to da bude Kevin de Brujne, zvezda Mančester Sitija i talentovani fudbaler iz Engleske, Džejdon Sančo. Još jedan igrač koji bi mogao da se pojavi je Kilijan Mbape, koji već nekoliko puta zajedno sa Electronic Arts-om radio na promociji nove igre.

Da li ste uzbuđeni izlaskom nove igre, ili očekujete da će biti manje-više ista kao i prošle godine?

Sve ostale informacije o igri možete pronaći na oficijelnoj stranici igre.

 

(rur.rs)

 

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.