Ako se upravo pitate kako snimiti telefonom savršenu fotografiju, otkrićemo vam sa kojim uređajem to nikada nije bilo lakše učiniti

 

Brojni korisnici iz svijeta fotografije koriste telefone i za svoje profesionalne radove, a neki od njih otkrivaju savjete kako telefonom snimiti savršenu fotografiju. To će običnim korisnicima pomoći da na savršen način zabilježe važne trenutke koji im se dešavaju.

HONOR 50 označava novu generaciju mobilne tehnologije, sa ambicijom da potrošačima pruži impresivne karakteristike, uključujući zabavne i profesionalne mogućnosti snimanja vlogova i besprijekorno iskustvo gledanja. Uz nevjerovatni dizajn HONOR 50 nudi jedinstveno korisničko iskustvo.

 

Profesionalna četvorostruka zadnja kamera

 

Možete snimiti HONOR 50 telefonom savršenu fotografiju i danju i noću jer posjeduje odlične kamere.

Zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP sa uglom gledanja od 90o, korisnici mogu da naprave savršene selfije i video zapise, sa više ljudi i pejzaža snimljenih u kadru.

HONOR 50 se može pohvaliti profesionalnom četvorostrukom zadnjom kamerom koja ima glavnu kameru od 108MP, širokougaonu kameru od 8MP, makro kameru od 2MP i dubinsku kameru od 2MP. To korisnicima omogućava snimanje fotografija i video zapisa sa izuzetno jasnom slikom i prelijepim detaljima, čak i noću.

„Kreiranje savršenih fotografija sa HONOR 50 telefonom nikada nije bilo lakše. Beauty portret, multi-video, wide i makro kamera – svaka od ovih i brojnih drugih opcija može da vam donese novi svijet kreativnosti. Istražite ih jer će vam dosta pomoći u pravljenju fotografija za pamćenje. Ono što fotku čini savršenom je i strpljenje, tako da bi korisnici, naročito oni koji vole da zabilježe svaki svoj trenutak, trebalo da istraže različite uglove, da promjene perspektivu ili da aktiviraju opciju greed za balans detalja na fotografijama. Svjetlo definiše ton i atmosferu, zato bi trebalo koristiti različite izvore svjetlosti. Igrajte se sa sjenkama i refleksijama, a uvek postoji i opcija za editovanje”, savjeti su fotografkinje Marije Andrić.

Marija Andrić, fotografkinja
Marija Andrić, fotografkinja

 

Šest režima snimanja više videa

 

Uz fleksibilnost promjene između kamera bez prekida, HONOR 50 ima šest režima snimanja više videa, uključujući:

• Front to Rear: Korisnici mogu lako da se prebacuju između prednje i zadnje kamere kada snimaju video sadržaj;
• Dual-View (prednja/zadnja kamera): Korisnici mogu istovremeno da snimaju i prednjom i glavnom zadnjom kamerom, uz mogućnost uporednog prikaza onoga što je snimljeno obema kamerama;
• Dual-View (dve zadnje kamere): Korisnici mogu istovremeno da snimaju zadnjom glavnom i širokougaonom kamerom, uz mogućnost uporednog prikaza onoga što je snimljeno objema kamerama. Glavna kamera takođe nudi 6x zoom za snimanje video sadržaja;
• Picture in Picture: Korisnici mogu da postave ono što snimaju prednjom kamerom na veći prikaz zadnje kamere ili obrnuto;
• Fast-Motion / Slow-Motion: Korisnici mogu da snimaju objekte ili sebe sa efektima usporenog ili brzog pokreta;
• Single to Dual-View: Korisnici mogu da pređu sa snimanja jednom na snimanje sa dvije kamere u bilo kom trenutku dok snimaju video sadržaj.

Pored šest režima snimanja više videa, HONOR 50 posjeduje i Story Creator opciju koja uključuje devet setova različitih šablona video priča koji omogućavaju korisnicima da kreiraju jedinstvene video zapise na osnovu različitih scenarija snimanja.

Dizajniran da zadovolji sve zahtjevnije modne potrebe korisnika, HONOR 50 nadilazi konvencionalne boje i u Srbiji je dostupan u nizu zapanjujućih i modernih opcija, uključujući Frost Crystal, Emerald Green i Midnight Black.

(Honor Srbija)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.