Kijanu Rivs u kratkom trejleru najavio The Matrix Awakenes i to će biti četvrta video-igra u kojoj će se pojaviti

 

Kijanu Rivs uvijek deluje zauzeto – „razbija“ realnost u Matriksu, spasava pse u Džonu Viku, luta ulicama Cyberpunk 2077 video-igre…

Posljednji put smo ga u video-igrama vidjeli upravo u Cyberpunk 2077, a pre toga smo ga vidjeli u još dvije video-igre.

Prvi put je to bilo 2005. godine u video-igri The Matrix: Path of Neo, a 14 godina kasnije u video-igri John Wick.

https://twitter.com/Nibellion/status/1467873938235658250

Prošle godine je i Fortnite izbacio skin sa Kijanu Rivsom.

Sada ćemo ga vidjeti u igri The Matrix Awakenes, koju već možete naručiti, a koja izlazi 9. decembra zvanično.

Video-igra koja je u potpunosti nazvana The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience, prema nezvaničnim izvještajima zauzeće oko 25 GB.

Kratki trejler za The Matrix Awakens prikazuje zumiranje na Kijanu Rivsa dok on pita: „Kako znamo šta je stvarno?“ Isprva ono što možemo da vidimo izgleda kao snimak glumca uživo, ali pažljivijim pregledom otkriva se da je zapravo 3D model. Barem mislimo da je to model. Kako da znamo šta je zaista stvarno?

Još uvijek nemamo pojma kako će da izgleda ili radi igrica kada bude lansirana, ali bar znamo da nećemo morati dugo da čekamo da to i saznamo, jer će ona biti predstavljena sutra na dodjeli nagrada The Game Awards.

Iako je ovaj trejler ekskluzivno za igraće konzole, izgleda da je pušten kako bi se stvorilo uzbuđenje pred nadolazeći film: The Matrix Resurrections, koji bi trebalo da dođe u kina 22. decembra.

U utorak je izašao i trejler za The Matrix Resurrections, kojeg možete da pogledate dole i po kom je naravno rađena ta video-igra.

(IT mixer)

 

Dopadaju vam se tekstovi na IT-mixer.com? Podržite nas putem društvenih mreža na linkovima ispod. Lajkujte našu stranicu na Facebooku, budite informisani u svakom momentu.